'T Groene Goud

CADEAU
PAKKETTEN

BEN JE OPZOEK NAAR EEN LEUK MAAR VOORAL LEKKER PAKKETJE? DAN BENT U OP HET JUISTE ADRES! WIJ BIEDEN JOU EEN RUIM ASSORTIMENT AAN MET PAKKETTEN MET AL ONZE ITALIAANSE DELICATESSEN.

IETS VERANDEREN AAN HET PAKKET? OF BEPAALDE DIEETWENSEN? GEEN PROBLEEM! NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP, EN DAN ZORGEN WIJ SAMEN VOOR EEN HEERLIJKE ITALIAANS PAKKET!


Pakketten

De Italiaanse keuken maakt ons altijd gelukkig. Houd die ene vriend heel erg van dineren als een echte Italiaan of juist van die gezellige Italiaanse avondborrel? ’T Groene Goud heeft pakketten voor iedereen. Zoals onze pakketten met lekkere pasta met heerlijke tomatensaus of een Parmezaanse kaasplankje voor die warme zomeravond borrel. Of ben jij juist meer van die Italiaanse espressobreak? Ook dan hebben wij het pakketje voor jou!  

 

Wil je iemand verassen met een heerlijk pakketje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij ’T Groene Goud weten we dat er niets leuker is dan je eigen favorieten weggeven aan iemand anders. We hebben onze toppers al voor jou samen in onze pakketjes gedaan. Had je zelf graag een pakketje willen samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons een mailtje en dan gaan we samen kijken wat wij voor je kunnen doen!

Professioneel met respect
voor de Italiaanse traditie

Personalize

Big orders possible

High quality products

Personal service