'T Groene Goud

ONS AMBACHT

Welkom bij ’T Groene Goud! Een webshop vol heerlijke Italiaanse delicatessen met een verhaal. Wij zijn Sven en Jet, twee jonge passievolle ondernemers die houden van nieuwe dingen ontdekken, de Italiaanse cultuur en onze ideeën omzetten in daden. Zo begon dit avontuur in 2020!
Sven&Jet

Ons eigen verhaal begint bij onze passie voor reizen. Wij houden van nieuwe plekken ontdekken en nieuwe ambachtelijke producten proeven. Een paar jaar geleden zijn wij samen ons hart verloren aan Italië. Een land met alles wat je maar kan wensen. Veel historie, mooie steden, een prachtige kustlijn, maar bovenal: overheerlijk eten! De smaak van Italië is onbeschrijfelijk voor ons.

 

Wij zijn begonnen met het maken van onze olijfolie. Onze naam is hier ook van afgeleid, olijfolie is namelijk het goud van Italië. Wij begonnen een klein bedrijfje met het produceren van olijfolies met verse ingrediënten, zoals rozemarijn, knoflook en basilicum. Onze familie en vrienden waren er dol op en zo begonnen we met het verkopen op marktjes. We hadden al snel de smaak te pakken en zijn begonnen met deze webshop! Na verschillende tripjes naar Italië hebben wij daar steeds meer nieuwe producten aan toegevoegd. Onze webshop wordt daardoor regelmatig uitgebreid met een nieuw product waar wij heel enthousiast van worden.

Een webshop vol heerlijke Italiaanse delicatessen met een verhaal

Wij vinden het belangrijk dat onze producten een verhaal hebben. We hebben direct contact met de oorspronkelijke bron. Zo zijn wij zelf naar de biologische boerderij geweest waar onze Parmezaanse kaas met de hand wordt gemaakt en hebben we ons eerste potje pesto gekocht bij het kleine kraampje verstopt in een idyllisch straatje in Portovenere. Onze producten hebben allemaal een eigen verhaal en worden met liefde geproduceerd. Dit is ook zeker terug te proeven in de verfijnde smaak van de producten.

 

Wij worden heel erg blij van het Italiaanse eten en zijn daarom heel blij dat we deze overheerlijke producten naar Nederland hebben gehaald. Benieuwd naar de handgemaakte Pesto Genovese of de biologische Parmigiano Reggiano? Bestel ze snel en ervaar een lekkere Italiaanse avond met de producten van ’T Groene Goud!

Meet the Team

Twee jonge passievolle ondernemers die houden van:

nieuwe dingen ontdekken, de Italiaanse cultuur en onze ideeën omzetten in daden.

Sven Vedders

Eigenaar &
BBQ en pizza specialist

Jet Burema

Content Marketeer &
Antipasti fijnproever

onze tripjes

Wil je op de hoogte blijven van onze tripjes? Bekijk hier waar we naar toe gaan, wat we hebben geproefd en wat misschien binnenkort in ons assortiment verschijnt!

Bekijk hier ons bezoekje aan kaasboederij waar onze biologische Parmigiano Reggiano wordt gemaakt!