'T Groene Goud

Appetizers

Een heerlijk Italiaans drankje kan natuurlijk niet ontbreken op een gezellig
Italiaans-avondje. Met trots presenteren wij u misschien wel de beste Limoncello ter wereld (met goud beoordeeld) en zijn opvolger de Arancello van Chiesanuova.

Voor de niet drinkers hebben wij een heerlijk frisdrankje uit Sicilië met de smaken: groene mandarijn en bloedsinaasappel.
De een wat bitterder en de ander wat zoeter maar allebei even fris.

LIMONCELLO CHIESANUOVA

De passie voor de Italiaanse delicatessen zijn ook dichter bij huis te vinden. Met een authentiek Italiaans recept op zak begon de productie van de Limoncello Chiesanuova in Nieuwerkerk aan de IJssel. De naam van de Limoncello is ook te danken aan haar herkomst, Chiesanuova is namelijk Italiaans voor ‘nieuwe kerk’. Door de jaren heen is het recept geperfectioneerd, met als resultaat: een perfect uitgebalanceerde Limoncello van eigen bodem. De Limoncello is niet té zoet, beetje pittig, tikkeltje stroperig en fris citroenig. Precies zoals die moet zijn, Salute!

Award Winning

Deze prijswinnende Chiesanuova Limoncello heeft Nederland op de kaart gezet bij ’s werelds grootste internationale likeurwedstrijd. De International Wine & Spirit Competition (IWSC) in Londen heeft deze prijswinnende Limoncello beloond met een brozen award. Hiermee behoort het tot de beste van de wereld. De Limoncello is volgens de kenners: ‘Teder en gebalanceerd, met een goede softe finisch en dominante suikersensatie aan het einde’.

Professioneel met respect
voor de Italiaanse traditie

Biologic

Authentic Italian recipe

Award winning product

Years Of Experience