'T Groene Goud

THE ITALIAN WAY

De Italiaanse kerstpakketten zijn weer te reserveren!

Wilt u verzekerd zijn van de heerlijkste en meest ambachtelijke Italiaanse kerstpakketten van het land?

Reserveer dan vanaf nu uw kerstpakket voor de kerstdagen en verras uw hardwerkende medewerkers deze kerst met een heerlijke Italiaans pakket!

Reserveren kan via https://tgroenegoud.nl/contact/ 

Kerstpakketten

Tapenade

De intens groene kleur van de verse basilicumblaadjes en de pittige smaak van de excellente parmigiano reggiano maken deze pesto hemels. Echt vakmanschap, liefde en passie voor het product. Dat is onze pesto van Bottega del Pesto. Handgemaakte verse groene pesto uit Genua.
Pesto afbeelding

PESTO GENOVESE

In een idyllisch zijstraatje van het havenstadje Portovenere zit een klein pesto winkeltje verstopt. De intens groene kleur van de verse basilicumblaadjes en de pittige smaak van de excellente parmigiano reggiano maken deze pesto hemels. Echt vakmanschap, liefde en passie voor het product. Dat is onze pesto van Bottega del Pesto. Handgemaakte verse groene pesto uit Genua.

Geheim van de chef

Het belangrijkste voor deze pesto is de keuze van de ingrediënten. Bottega del Pesto gebruikt alleen verse blaadjes basilicum die binnen 24 uur zijn geoogst én verwerkt om deze extreem verse en goddelijke pesto te krijgen. De productie is exclusief op basis van seizoensinvloeden om een authentiek product te kunnen bieden. Deze pesto wordt gemaakt op traditionele wijze met hoogwaardige ingrediënten.

 

Wij zijn heel blij dat wij de echte Genuese pesto van Bottega del Pesto mogen verkopen. Het wordt in Genua met de hand verpakt met liefde en respect voor de traditie. De smaak van de pesto ontstaat door de passie, betrokkenheid bij de keuze van ingrediënten en respect voor de Ligurische traditie. Dit alles maakt deze Genuese pesto verrukkelijk!

Professioneel met respect
voor de Italiaanse traditie

Traditional recipe

High quality products

Authentic product

Years Of Experience