'T Groene Goud

't gROENE GOUD OLIJFOLIE

Olijfolie is het goud van Italië. Enkele jaren geleden ontstond bij ons
het idee om hier iets mee te doen. Onze passie voor Italiaans eten, koken en ondernemen heeft ons bij dit heerlijke product gebracht: Olijfolie met verse ingrediënten.
Olijfolie afbeelding

Italiaanse olijfolie met ingrediënten

Olijfolie is het goud van Italië. Enkele jaren geleden ontstond bij ons het idee om hier iets mee te doen. Onze passie voor Italiaans eten, koken en ondernemen heeft ons bij dit heerlijke product gebracht: Olijfolie met verse ingrediënten. Wat begon als een klein project voor vrienden, familie en op marktjes is snel uitgegroeid tot een heuse Italiaanse delicatesse webshop! Maar, het begon allemaal bij dit product.

 

De Toscaanse olijfolie wordt voornamelijk geproduceerd uit de lokale olijvensoorten. De olijfolie wordt gekenmerkt door de fruitig-frisse geur, de goudgele kleur met de smaragdgroene nuances. De extra vierge olijfolie wordt gemaakt van de eerste, koude persing van de olijven. Aan de geïmporteerde Toscaanse olijfolie worden door ons verse ingrediënten toegevoegd. Een vleugje knoflook, sprankje rozemarijn of een snippertje basilicum. Allemaal verse ingrediënten om een subtiele ondertoon aan de olijfolie mee te geven. Niet overheersend, maar zeker aanwezig.

 

De olijfolie kan op heel veel verschillende manieren worden gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld de olijfolie met knoflook over een overheerlijke salade, de rozemarijn olijfolie voor de aardappeltjes in de oven of de olijfolie met basilicum over de tomaatjes met mozzarella. Maar je kan natuurlijk ook je broodje erin dippen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het gebruik van deze olijfolie. De Italianen gebruiken het zelf overal bij en over. Bij welk gerecht ga jij onze olijfolie gebruiken? Bestel nu jouw favoriete smaak!