Welkom op onze website! ‘T Groene Goud is de webshop voor de Italië liefhebber. U vindt bij ons de lekkerste Italiaanse extra vierge olijfolie met toevoegingen van pure ingrediënten zoals knoflook en rozemarijn! Neem gerust een kijkje tussen onze producten bestel en klein stukje Italië voor bij u thuis! Voor u van de Stichting Brigantijn hebben wij onderaan de afreken-pagina, onder het e-mailadres, een plek gecreëerd voor het invullen van de code van uw waardebon. Bovenaan de pagina kunt u met de kortingscode ‘Stichting Brigantijn’ de €25,- van uw waardebon inleveren. U kunt bij de afreken-pagina ‘GRATIS VERZENDING’ aanklikken want de pakketten worden door ons bij u thuis bezorgd!

Pesto Genovese

Onze Pesto Genovese is echte Italiaanse pesto. De pesto wordt geïmporteerd uit Italië en op traditionele wijze met de hand gemaakt in Genua. De pesto is een puur product met alleen de beste streekproducten uit Italië.

Olijfolie

Onze Italiaanse olijfoliën met verse ingrediënten. De geïmporteerde Italiaanse olijfolie wordt door ons verwerkt naar een speciaal product met een toevoeging van rozemarijn, knoflook of basilicum. De olijfolie past heerlijk bij een salade, om je broodje in te dippen of om mee te bakken.

Fiat 500